Citypay

Találatok száma: 4 db

Keresési feltételek:

 • Alsóörs Községi Strand

  H-8226 Alsóörs, Strand sétány 3.

  Alsóörs Községi Strand

  A béke és a játék szigete. Családoknak, pároknak, ifjaknak és örök ifjaknak strand a Balaton Riviéra egyik legszebb partszakaszán. Parkosított, rendezett környezet, árnyékot adó fák, kellemes, biztonságos tómeder, színes programok, a strandon és környékén található szolgáltatások gazdag választéka várja a látogatókat Alsóörsön. A parkolás ingyenes!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 100 %

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 40 %

 • Bringaörs

  H-8226 Alsóörs, Strand sétány 1

  Bringaörs

  A Balaton északi oldalán Alsóörsön a Strandsétányon található a kölcsönző. Kínálatunkban a gyerek bicikliktől a felnőtt MTB,trekking bringákig bőséges a választék, akár 50 fős csoportokat is ki tudunk szolgálni, HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL is !

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Élményvitorlázás Alsóörsön

  H-8226 Alsóörs, AVSC vitorláskikütő

  Élményvitorlázás Alsóörsön

  Élményvitorlázás akár borkóstolóval, halpecsenyével a fedélzeten! Ragyogó program, nem csak pároknak! Érdeklődni az alábbi telefonszámon: +36 70/325 1304 Helyszín: Alsóörs, AVSC vitorláskikötő

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Kis Piros Étterem

  H-8226 Alsóörs, strand sétány 1.

  Kis Piros Étterem

  Vendéglőnk Alsóörsön, közvetlenül a Községi strand főbejárata mellett a sétányon található, kiszolgálás az utca felől és a strand felől egyaránt. Kedvező árakkal, magyaros és nemzetközi ételekkel, grillezett húsokkal, halakkal, szárnyas ételekkel, vegetáriánus és gyermek ételekkel, valamint a balatoni borvidék bortermelőinek boraival várjuk kedves Vendégeinket!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 20 %