Citypay

Tisztelt látogatónk, kedves vendégünk!

A Balaton Best Card (BBC) turisztikai kártya egyedülálló ajánlatokkal várja a látogató turistákat Tihanytól Almádiig.
Minden egyéni vendég, aki Balatonalmádiban, Alsóörsön, Felsőörsön, Lovason, Paloznakon, Csopakon, Balatonfüreden vagy Tihanyban a megadott társ szálláshelyek egyikén foglal szállást, BBC kártyát kap.

Hogyan működik a BBC kártya?

A BBC kártya kedvezménykártya rendszerként működik, a rendszer üzemeltetője a Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. A kártyához minden térségünkbe érkező egyéni vendég ingyenesen jut hozzá, amennyiben a kártyarendszerhez csatlakozó szálláshelyek egyikén minimum egy vendégéjszakát eltölt. A vendégek kártyáját a kiemelt elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékkel azonosítják, a kedvezmények és ingyenes belépők így könnyen és egyszerűen felhasználhatók. Néhány elfogadóhelyen elég csupán a kártya felmutatása a kedvezmények igénybevételéhez.

Hogyan jutok ingyenes BBC kártyámhoz?

Amennyiben Ön minimum 1 éjszakát eltölt egy a BBC kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyen, (bővebb információ a card.balatonbest.hu oldalon a kibocsátóhelyek menüpontban!), úgy a szálláshelyen megérkezéskor ingyenesen megkapja BBC kártyáját.

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

A BBC kártya jelentős strand kedvezményekre jogosít, melynek mértéke függ az itt-tartózkodás időtartamától. 1-4. éjszaka itt-tartózkodás esetén 40% kedvezmény, 5-7. itt töltött éjszaka után 100% azon települések strandjain, ahol Ön megszállt. A 8. éjszakától a strandkedvezmények 7 napos ciklusokban ismétlődnek, azaz 8-12. éjszaka után 40%, a 13-15. napokon 100%, és így tovább. A strandkedvezmény naponta egyszeri belépést tesz lehetővé és más kedvezménnyel nem vonható össze.
A BBC kártyával rendelkező vendégek ingyen, korlátozás nélkül vehetik igénybe Balatonfüred város helyi menetrend szerinti autóbusz járatait, valamint az Északnyugat- magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Balaton környéki regionális autóbusz járatai közül a partnerként megjelölt járatokat. A kedvezmény csak érvényes kártyával vehető igénybe, melyet az ellenőrök leolvasó készülékkel ellenőrizhetnek, és érvénytelenség esetén megbírságolhatják annak használóját. A programban résztvevő járatok menetrendjéről a megállókban, a card.balatonbest.hu oldalon a menetrend menüpontban, ill. a +36 88 590 750 telefonszámon tájékozódhatnak!
Kérjük, csak azokon a járatokon igényelje a BBC kártyája biztosította kedvezményt, amelyeken a Balaton Best Card partner járat feliratot látja.

A BBC kártya a fenti jelentős előnyök mellett számos szolgáltatójánál nyújt az Ön számára 5-100% kedvezményt. A szolgáltatások és programok listáját a következő oldalakon olvashatják településenkénti csoportosításban.

Hogyan kapom meg a kedvezményeket és az ingyenes szolgáltatásokat?

Önnek csak annyit kell tennie, hogy vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát és érintse hozzá az elfogadóhelyeken elhelyezett leolvasó készülékhez, illetve néhány elfogadóhelyen az azonosítást kártyája felmutatásával is elvégezheti. A leolvasókészülék azonosítja, hogy érvényes-e a kártyája, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy igénybe vette-e már az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

Egy kártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Pl.: egy család egy kártyát kap, amelyen felnőttek és a 3 év feletti gyerekek is aktiválva lehetek. A kedvezményeket annyi személy veheti igénybe, ahányat a kártyán a szálláshely regisztrált.

Mettől meddig érvényes a BBC kártyám?

A BBC kártya teljes itt tartózkodása alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14 órától a szálláshelyről való kijelentkezésig.

Hazavihetem-e magammal a kártyát?

Nem, a BBC kártyát a szálláshelyről történő távozáskor le kell adnia a recepción. A szálláshelyek jogosultak kauciót kérni a kártyáért, melyet annak visszaadásakor visszafizetnek a vendégnek. A kártya eltűnését, elvesztését, megrongálódását, kérjük, jelezze szállásadójának!

További információt a kártya használatáról szálláshelyén, a Tourinform irodákban és card.balatonbest.hu weboldalon találhat. A kiadványban szereplő kedvezményekkel kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

Csatlakozni szeretne?

Részletes információkért keressen minket e- mailben az info@balatonbest.hu címen!

Kellemes időtöltést kívánunk Önnek a Balaton legjobb oldalán!