Citypay

Találatok száma: 20 db

Keresési feltételek:

 • ADLER Étterem

  H-8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi u. 1/a

  ADLER Étterem

  Az Adler Hotel és Étterem a félsziget festői szőlőhegyén áll a világhírű Tihany falu központjától másfél km-re. Az étterem belsőteremmel, növényekkel díszített terasszal, gazdag étlappal és kedvező árakkal, minden nap 8 és 22 óra között áll a vendégek rendelkezésére.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Balaton Galéria / Art Shop

  H-8237 Tihany, Kossuth utca 33

  Balaton Galéria / Art Shop

  Balaton Galéria Art Shop. A Balaton hét technikával turistának, helyi lakosnak és nyaraló tulajdonosnak egyaránt. A klasszikustól a modernig. 7 technikával -tűzzománc, rézkarc, olaj, akvarell, tus, pasztell és kerámia- elevenedik meg a Balaton régió szépsége és egyedisége.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Bodza Fagylaltozó

  H-8237 Tihany, Kossuth u. 18.

  Bodza Fagylaltozó

  Tihany szívében az Apátság lábánál, kellemes hangulatú fagylaltozó!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  10% kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Bujtor István Szabadtéri Színpad

  H-8237 Tihany, Major u 65

  Bujtor István Szabadtéri Színpad

  Az évről-évre egyre látogatottabb színpad festői környezetben, a Belső-tó partján várja a vendégeket. Komédiák, koncertek, mesejátékok – színvonalas és népszerű darabok minden korosztálynak. A kedvezmény a tihanyi Tourinform irodában és az előadások előtt, személyesen megvásárolt jegyekre vonatkozik.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény gyermek előadásokra

  Kedvezmény: 50 %

 • Echo Étterem

  H-8237 Tihany, Visszhang domb 23.

  Echo Étterem

  Csodás panorámával várja a vendégeket Tihany egyik legszebb fekvésű étterme. A kétszintes épületben alul kávézó-fagylalt bisztró található, a fenti étteremben pedig a magyar ízvilágú, modern reformkonyha remekei közül válogathatnak az ide betérők.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 15 %

 • Kalandsziget Tihany

  H-8237 Tihany, Lepke sor

  Kalandsziget Tihany

  A Kalandsziget kalandpark is, meg nem is. A vadregényes helyen kiemelt biztonsággal rendelkező, három különböző nehézségi fokú akadálypályán kihívást és kalandot, míg a fák tövében, Tihany természetvédelmi környezetében nyugalmat és pihenést is találnak kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek. Elhelyezkedés: a Balaton partján, a Lepke soron, a Gödrös szabad strandnál.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Karolina Fűszerkert Étterem

  H-8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi u. 35.

  Karolina Fűszerkert Étterem

  Éttermünk az Echo Residence Hotel területén belül, egy csodálatos panorámával rendelkező hatalmas teraszon található. Nevünkhöz híven, a Karolina Fűszerkertben küldetésünk megőrizni a tihanyi fűszerek felhasználásának hagyományát. A régi hazai fűszeres recepteket kincsként őrizzük és ötvözzük a modern gasztronómiával: az eredmény magyar és mediterrán konyha kivételes elegye. Chefünknek és a Fűszerkert konyhájában szorgoskodó csapatnak köszönhetően az idei év gasztrokínálata könnyed, mégis erőteljes. Győződjön meg róla Ön is, látogasson meg minket! Szeretettel várjuk!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Kotyogós Kávéterasz

  H-8237 Tihany, Aranyház utca

  Kotyogós Kávéterasz

  Reggelikkel, kávékkal, süteményekkel, szendvicsekkel, alkoholmentes és alkoholos frissítőkkel várunk Benneteket egész évben gyermek - és kutyabarát környezetben! Gyertek kotyogni! :-)

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Lavender Shop

  H-8237 Tihany, Visszhangdomb

  Lavender Shop

  Egyedi levendula üzlet a történelmi tihanyi visszhangdomb tetején!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Lavender Tihany

  H-8237 Tihany, Major utca 65.

  Lavender Tihany

  LEVENDULA KIÁLLÍTÁS Látogasson el Hozzánk, tudjon meg többet a levendula eredetéről, hazai – elsősorban helyi – vonatkozásáról. Tekintse meg a tihanyi levendula lepárlót, akár működés közben is, illetve a látványműhelyet, ahol a helyi levendulaolaj felhasználásával készülnek a helyi termékek, szappanok és natúrkozmetikumok. Szeretettel várjuk a családokat is, bízunk benne, hogy az interaktiv, játékos elemeket a gyerekek is élvezni fogják. LÁTVÁNYMŰHELY Látványműhelyünk kialakításánál fontos szempontot képviselt, hogy megőrizzük azt az egyedülálló értéket, amit Bittera Gyulának köszönhetően a levendula képvisel Tihanyban 1926 óta. Őrizve ezt a történelmi pillanatot, használtunk fel olyan újrahasznosított faelemeket bútorainkban, amik közel 100 évesek, használunk olyan gyógyszertári laboreszközöket, tárgyakat, amik szintén a régi időket hozza vissza, ötvözve ezt a jelen kor modern stílusával és technológiai tudásával, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjunk, helyben készült termékeket előállítani.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

1 2