Citypay

Találatok száma: 4 db

Keresési feltételek:

 • Balatoni Élménypark

  H-8229 Csopak, Nosztori Pihenő

  Balatoni Élménypark

  Szeretettel várunk mindenkit újonnan épült Élményparkunkban, ahol a kikapcsolódás mellett, ha mozogni szeretnél, választhatsz kedvednek megfelelőt: bébi, gyermek és felnőtt drótkötélpálya, játszóház, slackline, strandröplabda, lábtengó, speedminton, tollaslabda, pingpong, streetball, játszóvár-és hintapark, játszótér, homokozó, tűzrakóhelyek, óriás sakk, trambulin, minilégvár, paintball, íjászat, mászófal, állatsimogató……… vagy akár cigánykerekezhetsz is.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Felnőtt kedvezmény Nosztori Királya karszalagból

  Kedvezmény: 20 %

  Gyerek Kedvezmény Nosztori Királya karszalagból

  Kedvezmény: 15 %

 • Csopaki Községi Strand

  H-8229 Csopak, Örkény sétány 1.

  Csopaki Községi Strand

  A község közepén találjuk az önkormányzat közkedvelt strandját, amely több mint fél kilométer hosszan nyúlik el a parton.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 40 %

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 100 %

 • Plul Vízimalom

  H-8229 Csopak, Kisfaludy u 16

  Plul Vízimalom

  Molnár Kálmán, kinek a mai Vígmolnár Csárda alatt is volt a malma,1910-be elbontatta az itt lévő öreg malmot és épített a helyére egy újat. Mivel lányát Plul Vilmos vízimolnár vette feleségül,így a malom a Plul Családé lett. Az 1950-években elveszik Plul Jenő és Kálmán malmát, államosítják és bérlőnek adják ki. Az utolsó bérlő Sebők József még az 1970-es években működtette e malmot. Ma berendezésében is ép, látogatható ipari műemlék,helytörténeti gyűjteménnyel gazdagítva.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 20 %

 • Tamás Pince

  H-8229 Csopak, Arany János utca 1

  Tamás Pince

  A kiváló minőségről nemcsak visszajáró vendégeink tesznek tanúbizonyságot, hanem az ország leghíresebb éttermei is. Így a budapesti Michelin csillagos COSTES ÉTTEREM is használja és ajánlja zseléinket. Miguel Rocha Vieira, az étterem séfje személyesen járt nálunk Csopakon, hogy megismerkedjen termékeinkkel. De a balatonszemesi KISTÜCSÖK ÉTTEREM séfje Jahni László is évek óta dolgozik termékeinkkel. Mindemellett a híres budapesti POMO D'ORO étterem is megkedvelte szörpjeinket, így egy finom étel mellé már ott is kérhet egy porhárkával. Rocskár László sommelier új koktélokat alkot, így született meg a "SWEET PATRICIA" koktél, amelyben levendula szörpünk kapta a főszerepet.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény borokra, szörpökre, lekvárokra

  Kedvezmény: 10 %