Citypay

Találatok száma: 41 db

Keresési feltételek:

 • Amaryllis Café

  H-8230 Balatonfüred, Zákonyi F. sétány 4.

  Amaryllis Café

  "A sokszínű fekete" Dallmayr kávé és teakülönlegességekkel, a Szamos Marcipán házi süteményeivel, és hűsítő-frissítő koktélokkal várjuk kedves vendégeinket!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Anna Café Kávéház és Cukrászda

  H-8230 Balatonfüred, Gyógy tér

  Anna Café Kávéház és Cukrászda

  Anna Café reformkori receptek alapján készített házi süteményeit, a fagylaltokkat, a csoki fondüt, a klasszikus cukrászdai készítmények teljes választékát mindenkinek érdemes megkóstolni.Az elmúlt két évszázad alatt cukrászdánk falai között vendégként megfordult a társasági élet színejava:Mikszáth Kálmán, özv. Arany Jánosné, Széll Piroska, Czigler Győző építész, ifj. Krúdy Gyula családjával, RipplJózsef festő, Konti József zeneszerző, Jászai Mari.Tartson velünk egy kulináris időutazásra és kóstolja meg - eredeti reformkori receptek alapján készített - házisüteményeinket.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 20 %

 • Annagora Aquapark

  H-8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35

  Annagora Aquapark

  Balatoni Aquaparkunk felülről olyan, mintha egy nagy kígyó tekeregne benne! És mit látsz közelről? Attraktív csúszdákat és melegített vizű medencéket! Válassz közülük kedved és bátorságod szerint! Próbáld ki az óriási hullámfürdőt! Tengerpartot idéző élmény vár!

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Belépőjegy kedvezmény

  Kedvezmény: 20 %

 • Balaton Mozi

  H-8230 Balatonfüred, Horváth Mihály u.

  Balaton Mozi

  BALATON MOZI Minőségi szórakozás a Balaton északi partján

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény 2D-s mozifilmek árából

  Kedvezmény: 10 %

  Kedvezmény 3D-s mozifilmek árából

  Kedvezmény: 15 %

 • Balatonfüred Esterházy Strand

  H-8230 Balatonfüred, Tagore sétány

  Balatonfüred Esterházy Strand

  Balatonfüred reformkori hangulatban megújuló fürdőtelepének egyik legszebb eleme az Eszterházy strand, amely kiválóan parkosított plázsról gyönyörű tihanyi panorámával, kedvező mederkialakításával várja a nyugodt, biztonságos pihenést kedvelő fürdővendégeket.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 40 %

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 100 %

 • Balatonfüred Kisfaludy Strand

  H-8230 Balatonfüred, Aranyhíd sétány

  Balatonfüred Kisfaludy Strand

  Az északi Balaton-part legnagyobb szórakoztató strandja Balatonfüred keleti részén található. Tágas, ingyenes parkolója, szolid belépőjegy árai segítik az olcsó, de igényes pihenést keresőket. Ingyenesen látogatható élménymedencékkel, sportpályákkal, főszezonban sportversenyekkel, neves művészeket felvonultató szórakoztató rendezvényeivel kiváló lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódást igénylő vendégeknek.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 40 %

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 100 %

 • Balatonfüred Városi Uszoda

  H-8230 Balatonfüred, Horváth M. u.

  Balatonfüred Városi Uszoda

  33 méteres medencével, wellnessrészleggel, oktatómedencével és mobil nézőtérrel várja a látogatókat a Balatonfüred Városi Uszoda. Az uszoda homlokzata az üzemeltető Balaton Szabadidő Központ stílusához illeszkedik, nyugati szárnyát azonban teljes hosszában üvegfal alkotja, ez előtt kapott helyet a 200 fő befogadására alkalmas mobil lelátó. A külső falakat egyedi eljárással burkolták be, egy rácsszerkezet kazettáiban füredi köveket helyeztek el, ezt a módszert először alkalmazva az országban.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Balatonfüredi Jégpálya

  H-8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca

  Balatonfüredi Jégpálya

  220 fő befogadására alkalmas szezonális műjégpálya a Zákonyi-park igényes környezetében, felszín alatti parkolóval, korcsolya bérlő standdal várja a szórakozni, sportolni, vagy csak nézelődni vágyókat.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 10 %

 • Balatonfüredi Kézilabda Egyesület

  H-8230 Balatonfüred, Horváth M. u.

  Balatonfüredi Kézilabda Egyesület

  Balatonfüreden 1957 -ben Glatz László fiatal testnevelőként megszervezte az első kispályás kézilabda csapatot. Évtizedes megyei szereplés után a szakosztálynak a kilencvenes évek elején sikerült feljebb lépnie és rövid NB.II-es szereplés után a 95/96-os szezon után a másodosztályba jutottak fel. Ekkor - a Klubunk vezetésében ma is aktív szerepet betöltő - Bradanovits Barnabás elnöklete és Nagy János szakmai vezetése mellett önálló kézilabda egyesület alakult Balatonfüreden. A feljutás után rögtön második lett a csapat és osztályozót játszhattak a Cegléddel az NB.I-ért, akkor még sikertelenül. Hosszú évekig idegenben, Veszprémben és Alsóörsön játszotta a hazai meccseit a füredi csapat, mely így is mindvégig a másodosztály élvonalához tartozott, de a hőn áhított első osztály csak nem akart összejönni. A harmadik évezred fontos változást hozott: megépült a minden igényt kielégítő, válogatott mérkőzéseknek is helyet adó Balaton Szabadidő és Konferencia Központ csarnoka. Otthonra találtak a kézisek és ennek fényes eredményeként 2007-ben a fürediek végre a Budapest Bank Férfi Kézilabda Ligában kezdhették a szezont. A biztos bent maradást követően a középmezőny stabil csapatává lett a BKSE. Mindezt 2010-ben egy Magyar Kupa bronz és ezzel együtt a nemzetközi mezőnybe való kilépés lehetősége koronázta meg. 2011-ben a KEK nyolcaddöntő után újra megmérettetheti magát a füredi kézilabda Európában, ezúttal az EHF Kupában.

  Részletek az elfogadóhelyről: »

  Kedvezmény

  Kedvezmény: 20 %

 • Balatoni Borok Háza

  H-8230 Balatonfüred, Blaha utca 5.

  Kedvezmény palackos bor vásárlása esetén

  Kedvezmény: 10 %

1 2 3 4 5